Nú arbeitt verður at skipa nýggja heimasíðu til Nólsoyar skúla, verður vónað at samskiftið heim/skúli ikki verður ov nógv darvað. Eru boð ella fyrispurningar, eru foreldur/avvarandi altíð vælkomin at seta seg í samband við flokslærarar ella fyrstalæraran.

 

One Thought on “Vælkomin á nýggju heimasíðu Nólsoyar skúla

  1. This is a comment to the Vælkomin á nýggju heimasíðu Nólsoyar skúla – Nólsoyar Skúli webmaster. Your website is missing out on at least 300 visitors per day. Our traffic system will dramatically increase your traffic to your website: http://pcgroup.com.uy/15 – We offer 500 free targeted visitors during our free trial period and we offer up to 30,000 targeted visitors per month. Hope this helps 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation